VARFÖR GIGAT.SE?

Vi som driver Gigat.se arbetar själva som frilansande musiker och har ofta efterfrågat ekonomisk hjälp och kunskap inom vår konstnärliga bransch, utan att hitta rätt hjälp. Det finns många faktureringstjänster, men få har kunnat besvara våra specifika musiker-frågor och fakturor har inte alltid blivit rätt. En stor poäng för oss har också varit att frigöra tid för musikern och den kreativa att slippa sitta med pappersarbete. Att driva företag är idag krångligt, om man inte älskar att vältra sig pappersarbete. Tur då att vi gör det!

Linn, grundare av Gigat.se:

"När jag gick på folkhögskolor och musikhögskolan använde jag faktureringstjänster för att kunna fakturera mina spelningar, men kände aldrig att jag hittade någon leverantör med expertis inom musikområdet. För att hjälpa er utan egen firma bestämde jag mig därför för att starta en egen faktureringstjänst! Gigat.se är ett initiativ direkt skapat ur ett behov som finns hos musiker och andra kreatörer. Vi är här för att hjälpa dig med att fakturera ditt gage och se till att hela kedjan fungerar!"

Johannes, grundare av Gigat.se:

"En viktig del för mig som musiker var, i början av karriären, att få fokusera på att utöva musiken och inte att lägga tid på allt det praktiska runt omkring. Om det hade funnits en tjänst som kunde göra allt pappersarbete åt mig hade jag inte behövt lägga så mycket energi på att starta företag, lära mig och leta reda på all information utan istället fokusera på det jag tyckte var kul."

Med varma hälsningar,

Linn & Johannes

Gigat AB

Org.nr. 559342-3154


.